Bezár

Akciós termékek

Mindenki szívesen vásárolja meg a kiszemelt termékeket kedvező áron, kiemelten persze akkor, ha az ár nem értékcsökkenés miatt kedvező és tartalmazza a garanciát is, mely a termék függvényében 1-3 év.

Tekintse meg akciós termékeinket led webáruházunkban

A Ledker Kft. honlapján időről időre megtalálhatja az akciós termékek elképesztően széles palettáját, míg számos termékünk kizárólag a bemutatóteremben található meg és személyesen, helyben fizetendő.

LED-ek és a fejlődés

A modern technológia fejlődésének köszönhetően a LED-es megoldások nagyon gyorsan fejlődnek, kis túlzással szinte napról napra megújul a teljes termékválaszték. Ennek köszönhető, hogy oldalunkon folyamatosan találhat akciós termékeket, melyek egy része bevezető áron, míg más részük kifutó áron vásárolható meg. Emellett pedig folyamatosan gondoskodunk visszatérő, hűséges vásárlóinkról, ezért számos termékünk kapható szezonális akcióban is.

Bevezető árak, szezonális akciók

Célunk az, hogy vásárlóink megismerkedjenek a legújabb technológiákkal, hozzájuthassanak és alkalmazhassák a modern LED-es megoldásokat. Ezt igyekszünk biztosítani folyamatos akcióink által. A kínálatunkban először megjelenő termékek többségének árából gyártói vagy bevezető kedvezményt biztosítunk, hogy Ön és vállalata is kedvező áron ismerhesse meg a legmodernebb LED-technológiát.

Ezen felül egyes termékeinkre szezonálisan biztosítunk árengedményt, hogy Ön és családja minden megoldáshoz kedvezményes áron juthasson hozzá.

Ezen kedvezményes termékeink megtalálhatóak megújult, felhasználóbarát és könnyen kezelhető honlapunkon, így Ön is könnyedén és gyorsan választhatja ki az elképzeléseinek leginkább megfelelő LED megoldást.

Kifutó modellek kedvező áron

Emellett, szintén az hihetetlen léptékű technológiai fejlődésnek köszönhetően, a termékválaszték folyamatosan cserélődik. Ennek a gyors termékcserélődésnek köszönhetően számos kifutó termék megvásárolható akciósan, kedvező áron, azonban ezek a LED-es megoldások jelenleg kizárólag bemutatótermünkben tekinthetőek meg, így webshopunk kínálatában az utolsó darabos, kifutó modellek nem is szerepelnek.

Látogasson meg minket személyesen vagy lépjen be webáruházunkba és válogasson a jobbnál jobb akciós termékek közül akár most azonnal! Mind korábbi, mind pedig új vásárlóinkat nagy szeretettel várjuk!

 

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek