Bezár

Avago LED termékcsalád

A Ledker az Avago LED fényforrás termékcsaládjának hivatalos magyarországi forgalmazója. Ezzel pedig már hazánkban is kaphatóak a prémium kategóriás elektronikai termékeket gyártó cég LED-es fényforrásai! Az Avago ráadásul megfizethető áron kínálja a csúcsminőséget, ezzel szélesebb körben is elérhetővé teszi a kiemelten magas színvonalú, hosszú távú LED világítást. Webáruházunkban már több Avago terméket is megtekinthet, és folyamatosan töltjük fel az újabb fényforrásokat.

 A cég úgy tervezte LED-es termékeit, hogy széles körben alkalmazhatóak legyenek és megfeleljenek az ügyfelek elvárásainak. Termékeit kereskedelmi és építészeti alkalmazásokra tervezte.  Termékei alapját saját gyártású energia hatékony LED-jei adják, amelyek opcionálisan dimmelhetők is. Az Avago világítótestjeivel erőteljes költségmegtakarítást érhet el a végfelhasználó, amely elsősorban az áramfogyasztás jelentős csökkenéséből adódik.

Avago – a világ élvonalában

Az Avago Technologies mint vezető ellátó vállalat a specifikus félvezetők piacán, folyamatosan szélesedő analóg, valamint vegyesen, jelző és optoelektronikai alkatrész  választékot tudhat magáénak, több mint 5000 szabadalommal bír, 40 000 ügyféllel rendelkezik, és az éves bevétele 2 milliárd dollár. Széles termékskálája mintegy 6500 terméket foglal magában, a LED-ek mellett többek között az ipari és autóipari elektronika, telekommunikációs eszközök, gyári automatizálás, a megújuló energiarendszerek, valamint a számítástechnikai perifériás eszközök (nyomtatók és optikai egerek) piacán van jelen a cég. Az Avago közel 50 éves tapasztalattal rendelkezik az innováció terén, napjainkban pedig már több mint 1000 tervező- és termékfejlesztő mérnökből álló csapat dolgozik az újabb megoldásokon. Az Avago a világ legnagyobb elektronikai alkatrész forgalmazóinak a beszállítója, és közvetlenül kapcsolatban áll több, világszínvonalú gyártó céggel is (például Hewlett Packard, LG, Logitech, Samsung, Sony Ericsson).

A cég az 1960-as években hozták létre az első kereskedelemben is használatos vörös LED-et, amely a mai LED ipar alapjait képezte. Akármerre is utazunk a világban, az Avago LED termékei mindenhol körülvesznek bennünket – többek között utcai világítások, kijelzők, épületvilágítás, közlekedési lámpák, információs táblák formájában köztereken, metrókban, háztartási gépeken, üzletekben és vasútállomásokon. Például a délkelet-ázsiai Szingapúr összes LED-es közlekedési lámpájában az Avago termékei működnek, Európában és Afrikában pedig számos helyen használják az Avago LED utcai világítását: Párizs környéki autópályáknál, és egy újonnan átépített franciaországi vasútállomáson is, egy marokkói város teljes utcai világítását pedig a napelemről működő Avago LED-ek biztosítják.

Az Avago termékei is biztosítják a LED világítástechnika valamennyi előnyét: használatukkal akár 90 százalékos energia-megtakarítás is elérhető, egyedülálló, átlag 50 000 órás élettartamukkal ötvenszer tovább működnek, mint a hagyományos fényforrások, minimális a szervizigényük, nem mérgezőek, kímélik a környezetet, és elhanyagolható a melegedésük. Az Avago LED fényforrások exkluzív dizájnjuknak, jó fényerejüknek, biztonságosságuknak és prémium minőségüknek köszönhetően kiemelkednek a többi gyártó LED fényforrásai közül, ráadásul az áruk is versenyképes. Az Avago 2-5 év garanciát ad LED-es termékeire.

Avago LED fényforrások

Az Avago prémium kategóriás LED fényforrásai professzionális felhasználási lehetőségeket kínálnak, alkalmazási területtől függően nagyszerűen helytállnak irodákban, csarnokokban, benzinkutaknál, szabadtéren, és zárt helyiségekben, termekben.

Az Avago LED világítás termékskálája többek között az alábbi kínálattal szolgál:   

Avago LED csarnokvilágító

Az ASLC sorozatú LED csarnok világító egy hatékony és környezetbarát LED fényforrás, amely a hagyományos csarnokvilágítók kiváltására lett megalkotva. Fényereje szabályozható, optimálisan megtervezett prizmái egyenletes fényt biztosítanak a célzott terület megvilágításában. Tökéletesen alkalmazható benzinkutaknál, reptereken vagy vasútállomásokon, valamint bevásárlóközpontok, raktárak, előterek, és kiállító terek világítására. Ára rendkívül versenyképes.

AVAGO LED csarnokvilágító kínálatunk webshopunkban

Avago LED T5 és T8 LED fénycsövek

Az ASLT sorozatú egyenes, energia hatékony két pin-es LED fénycsövek megfelelő kiváltásai a hagyományos fénycsöveknek. Behelyezhető a meglévő lámpa búrákba, ezáltal azonnali költségmegtakarítást eredményezve az alacsonyabb fogyasztás miatt. A LED fénycsövek számos környezetben alkalmazhatók, úgy mint kereskedelmi üzlethelyiségekben, irodákban, kiállítási központokban, múzeumokban, kórházakban, gyárakban, iskolákban és lakossági otthonokban. Különösen jól bírja az olyan hűvös környezetet, mint a hűtőházak és fagyasztók.

AVAGO LED fénycső kínálatunk webshopunkban

Avago LED mélysugárzók

Az Avago LED mélysugárzók tökéletes kiváltása a hagyományos kompakt fénycsöves mélysugárzóknak. Álmennyezetbe süllyeszthető LED világítótestek, amelyek jól alkalmazhatók irodákban, kiállító termekben, folyosókon, előterekben és egyéb közösségi helyeken. 10, 15 és 20 cm-es átmérőjű kivitelben érhetők el. 

AVAGO LED mélysugárzó kínálatunk webshopunkban 

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek