Bezár

Garancia, minőség és logisztika

A LEDKER Kereskedelmi Szolgáltató Kft. garanciát, minőséget és professzionális logisztikát biztosít ügyfelei számára.

Azonnali cseregarancia és alapos tesztelés

A LEDKER Kereskedelmi Szolgáltató Kft. csak olyan LED-es fényforrásokat használ egyedi világítástechnikai megoldásaihoz, amelyek minőségében maradéktalanul megbízik. Mivel biztosak vagyunk benne, hogy az általunk forgalmazott és a fénydekorációk kialakításánál alkalmazott reflektorok, fényvetők, projektorok, füzérek és égők teljesítményével a megrendelő is elégedett lesz, azonnali cseregaranciát vállalunk minden termékünkre.

A garancia időtartama terméktől függően 1–10 év (lakossági felhasználású termékek esetén a garancia 2,7 üzemóra/nap használat esetén érvényes).

Az összes fényforrást alapos tesztelésnek vetjük alá

A folyamatos minőségellenőrzés keretében minden egyes általunk forgalmazott LED-es fényforrást alapos tesztelésnek vetünk alá még a piacra történő bevezetés előtt. Kínálatunkba kizárólag minősített termékeket veszünk fel, és a tesztelést a későbbiekben is folytatjuk. Így az egy bizonyos márkához vagy típushoz ragaszkodó ügyfél is biztos lehet benne, hogy ugyanazt a minőséget kapja a későbbiekben is, amely miatt egykor az adott világítástechnikai megoldás mellett döntött.

Miattunk egyetlen rendezvénymegnyitó sem csúszik

Tisztában vagyunk vele, mekkora veszteséget jelenthet egy cégnek, ha az általa szervezett rendezvény megnyitójának akár egy napot is csúsznia kell. Profi logisztikai rendszerünk és tapasztalataink alapján az ügyfél biztos lehet benne, hogy a tőlünk megrendelt LED-es termékeket vagy dekorációkat időre kiszállítjuk, illetve beüzemeljük. A nagyobb léptékű projektek esetén erre külön keretszerződést is kötünk, amelyben garantáljuk a pontos szállítást.

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek