Bezár

Gyártói képviseletek

Gyártói képviseletek, akik terméket megtalálhatja LED webáruházunkban és kereskedésünkben.

Avago

Az Avago Technologies mint vezető ellátó vállalat a specifikus félvezetők piacán, folyamatosan szélesedő analóg, valamint vegyesen, jelző és optoelektronikai alkatrész  választékot tudhat magáénak, több mint 5000 szabadalommal bír, 40 000 ügyféllel rendelkezik, és az éves bevétele 2 milliárd dollár. Széles termékskálája mintegy 6500 terméket foglal magában, a LED-ek mellett többek között az ipari és autóipari elektronika, telekommunikációs eszközök, gyári automatizálás, a megújuló energiarendszerek, valamint a számítástechnikai perifériás eszközök (nyomtatók és optikai egerek) piacán van jelen a cég. Az Avago közel 50 éves tapasztalattal rendelkezik az innováció terén, napjainkban pedig már több mint 1000 tervező- és termékfejlesztő mérnökből álló csapat dolgozik az újabb megoldásokon. Az Avago a világ legnagyobb elektronikai alkatrész forgalmazóinak a beszállítója, és közvetlenül kapcsolatban áll több, világszínvonalú gyártó céggel is (például Hewlett Packard, LG, Logitech, Samsung, Sony Ericsson).

GlacialLight 

A taiwani GlacialLight a 2001-ben alapított GlacialTech cégcsoport világítástechnikai divíziója, amely LED világítástechnológiai megoldások gyártásával foglalkozik mind beltéri, mind kültéri használatra.  Széles körben alkalmazhatóak termékeik akár lakásokról, akár közületi helyekről legyen szó. LEDes késztermékek széles palettáját kínálják, emellett egyéni igények kielégítésében is az ügyfeleik rendelkezésére állnak.

Kanlux

A Kanlux az új termékek bevezetése során összeköti az innovációt a funkcionalitással, figyelembe véve a termékek hatékonyságát és élettartamát úgy, hogy a mindennapi életben a felhasználók megelégedésére szolgáljanak. A cég állandóan figyeli a világtrendeket és korszerű technológiákat, a bevezetett újdonságokat szigorú vizsgálatoknak veti alá a legkorszerűbb műszerekkel rendelkező vizsgáló laboratóriumában ill. a külső szervezeteknél. A korszerű megoldások sokfélesége a felülvizsgálatot követően az ipari és háztartási termékekben kerül alkalmazásra.

Osram

Az OSRAM 39.000 embert foglalkoztat világszerte. A 2012-es üzleti évben – 2012. szeptember 30-ig bezárólag – 5,4 milliárd eurós árbevételt ért el. Az értékesítés több mint 70%-a energiahatékony termékekből származik. Az üzleti aktivitás fókuszában több mint 100 éve a világítás, és ezáltal az életminőség áll.

Osram-Siteco

Innováció, minőség és szolgáltatás - ez a Siteco. Szakértelme különösen a projekt üzletágban, az innovatív technológiák, új termékek és felhasználó-orientált megoldások terén jelentős. Foglalkoznak a természetes fény és a beltéri mesterséges világítás kombinálásával, a speciális világításvezérlő lehetőségekkel, és a nagyon hatékony, LED technológián alapuló kültéri világítással. A Siteco minden jelentősebb világítási alkalmazása döntő hatással van a jövő irodai és ipari világítási, közvilágítási, üzlet- és sportvilágítási koncepcióira.

Panasonic

A Panasonic világítástechnikai múltja 1918-ban kezdődött, amikor Konosuke Matsushita megalapította a vállalatot legelső termékével, egy lámpa foglalattal, majd ezek után 1936-ban kezdte el az izzók gyártását, és a 70-es években meg is szerezte a piacvezető pozíciót a Japán világítástechnikai piacon, amelyet a mai napig meg is őrzött.

Philips

Gerard Philips 1891-ben megalapította a világ első izzógyárát, melyben azonnal komoly hangsúlyt helyezett a fejlesztésekre. Az egyre intenzívebb kutatásoknak következtében a Philips a kezdetektől fogva jelentősen hozzájárult az iparág fejlődéséhez, a világítástechnika legtöbb újdonsága a Philips nevéhez kötődik. Ennek köszönhető, hogy a Philips az elmúlt 122 évben töretlenül vezette a világítástechnikai piacot, amit a LED-es korszak beköszönte óta a korábbinál is nagyobb technikai előnnyel vezet. 2012-ben a világ 60 országában 50.200 munkatárssal a Philips jelen volt az összes szegmensben, és minden termékkategóriában (fényforrás, lámpatest, működtető szerelvények) a piac meghatározó résztvevője volt.

RZB

Az RZB vállalatot 1939-ben alapították Bambergben, ahol a cég jelenleg is működik. Naponta több, mint 500 alkalmazott dolgozik azon, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő világítástechnikai termékek készüljenek a gyárban.

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek