Bezár

LEDVANCE - egy új korszak kezdete

Dec 11

LEDVANCE - egy új korszak kezdete

2017-12-11 Új termékek

A LEDVANCE 2016 júliusától önálló cégként képviselteti magát a világítástechnika világában.

A közel 9000 alkalmazottat foglalkoztató LEDVANCE több mint 120 országban aktív, a világ egyik vezető világítási gyártója, a professzionális és kiskereskedelmi fényforrások terén egyaránt. Az OSRAM GmbH általános világítási üzletágából alakult cég fejlett LED fényforrásokat, standardizált LED-es lámpatesteket, intelligens, hálózati Smart Home és épületfelügyeleti megoldásokat, valamint hagyományos fényforrásokat kínál. 2017-től kezdődően a LEDVANCE az IDG Capital stratégiai befektető, az MLS vezető kínai világítástechnikai cég, és a Yiwu pénzügyi befektető által vezetett konzorcium tulajdonába került. 

A 2016-os üzleti évben a LEDVANCE forgalma mintegy 1,9 milliárd Euro volt. Az OSRAM-mal született megállapodás alapján a LEDVANCE továbbra is használja termékein a bevezetett OSRAM márkanevet.

Minden üvegből: új LED fényforrások

Ledvance egy új korszak kezdete - OsramA LEDVANCE az idei világítástechnikai szezonban a korábbinál sokkal bővebb OSRAM LED fényforrás portfólióját mutatja be. Az új LED szélesebb választékot elsősorban az őszi, halogén PAR termékek – PAR16 (35-80W) és az MR16 (20-50W) – kivonása ihlette.

A 60%-ban Németországban gyártott új termékek üvegből készülnek, speciális optika biztosítja a megfelelő fényt, a halogéneknél megszokott sugárzási szöget megtartva.

Az Edison fejelésű termékválasztékában is tükröződik az “üveg” dizájn. A korábban már megkedvelt matt és világos búra alatt új optika biztosítja a fényforrás hatékonyságát, amely normál izzó formában az első 150W-ot kiváltó (2.452 lm) fényforrásként készült el.

A LED RETRO (Filament) választék 19 új fényforrást jelent, melyekből újdonságként a 60W-ot kiváltó szabályozható és a 75W és 100W kiváltó nem szabályozható termékek normál izzó formájúak.

Technikai újdonságok közül kiemelkednek a “Duo Click Dim” és “Activate & Relax” típusok, melyek a hagyományos forma és a LED technológia fejleszthetőségét demonstrálják.

A Duo Click Dim típusú fényforrás a hagyományos kapcsoló segítségével, az első kapcsolásra 100% fényt biztosít, amely a második kapcsolásra 30%-ra csökkenthető.

Az Active & Relax fényforrásban megtalálható az “aktív” fényt biztosító hideg fehér (4000K) színhőmérsékletű LED és a “relax” fényt biztosító meleg fehér (2700K) LED. Hagyományos kapcsoló segítségével a két színhőmérséklet között váltani tudunk.

OSRAM Edition 1906

A modern világítás és a hagyományok ötvözete

Az Edition 1906 név az OSRAM márkanév bejegyzésre emlékeztet. A kollekciót az arany színű bevonat, a LED filament vagy a hagyományos halogén technológia alkalmazása jellemzi.

Négy hagyományos búra (Globe, Edison, Oval és Tubular) formával készül; az alacsony teljesítmény diszkrét, hangulatvilágítást biztosít.

A PenduLum lámpatest segítségével, amely a textil kábel és az E27 foglalat kombinációja, egyedi megjelenést, különleges, a 20. század korai éveinek hangulatát idéző hatást varázsolhatunk nappalinkba vagy szállodák, kávézók előtereibe.

Új LED lámpatest választék 2016 júliusától

A lámpatest kínálatunkban több mint 60 különböző LED lámpatest szerepel, melyek forgalmazásával célunk, hogy a nagykereskedők, villanyszerelők könnyen szerelhető és kombinálható típusok közül választhassanak.

Hét lámpatest-csoport került kialakításra: mélysugárzók, spot lámpatestek, süllyesztett lámpatestek, vonalvilágítók, csarnokvilágítók, reflektor lámpatestek és mennyezetre szerelhető lámpatestek, melyekre az 50 000 óra átlagos élettartam és a 120 lm/W fényhasznosítás jellemző.

A céloknak megfelelő lámpatest kiválasztásában a magyar nyelven is elérhető internetes program: a „Lámpatest kiválasztó” nyújt segítséget.

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek