Bezár

Kanlux – több mint fény!

A Kanlux Részvénytársaság a lengyel világítástechnikai szektor egyik piacvezető vállalata. Az 1989-ben alapított családi vállalkozás 24 év alatt a leányvállalataiban több száz munkatársat foglalkoztató nemzetközi nagy cégcsoporttá vált.

A Kanlux az új termékek bevezetése során összeköti az innovációt a funkcionalitással, figyelembe véve a termékek hatékonyságát és élettartamát úgy, hogy a mindennapi életben a felhasználók megelégedésére szolgáljanak. A cég állandóan figyeli a világtrendeket és korszerű technológiákat, a bevezetett újdonságokat szigorú vizsgálatoknak veti alá a legkorszerűbb műszerekkel rendelkező vizsgáló laboratóriumában ill. a külső szervezeteknél. A korszerű megoldások sokfélesége a felülvizsgálatot követően az ipari és háztartási termékekben kerül alkalmazásra.

Mint a globális piacokon működő cég, a „több mint fény” mottó értelmében a Kanlux cégcsoport részt vesz a felelősségteljes és környezetbarát vállalkozási politika elveinek megvalósításában. Ez azt jelenti, hogy a cég azokban az országokban, ahol tevékenységet folytat az érvényben levő szabályok és jogszabályok szerint jár el, egyben gondoskodik a környezetvédelemre vonatkozó eljárások betartásáról. A cég tevékenységét számos díj és kitüntetés odaítélésével becsülték meg Európa-szerte.

KANLUX LÁMPATESTEK A LEDKER KÍNÁLATÁBAN

Örömmel tudatjuk, hogy a Ledker a Kanlux termékek hivatalos forgalmazója lett. A Kanlux lámpatestek kínálatával a Ledker a korszerű világítási megoldások széles palettáját nyújtja, melyben több mint 1500 termék található.

A LEDKER ÁLTAL KÍNÁLT KANLUX TERMÉKCSOPORTOK

BeltériLED lámpatestek szín- és formaválasztéka szinte egyedülálló

 

Tekintse meg termékeinket - LED álmennyezeti- és bútorvilágító

Tekintse meg termékeinket - LED asztali- fali- mennyezeti lámpatest

 

Kültéri LED környezetbarát dekorációs lámpatestek

 Tekintse meg termékeinket - LED kültéri világítás

Villanyszerelési anyagok (foglalatok, átalakítók) kedvező árfekvésben

Tekintse meg termékeinket - Villanyszerelési anyagok

 

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek