/led-fenyforrasok-osram

" />
Bezár

Kiemelt termékcsoportok

/led-fenyforrasok-osram

LED FÉNYCSŐ

Cégünk egyik legfontosabb és leggyakrabban keresett terméke a LED fénycső. LED nagykereskedésként főleg nagyberuházások kivitelezésével bíznak meg minket. Szívesen állunk kiskereskedelmi partnerek rendelkezésére. T5-ös LED fénycsöveink hat méretben -, T8-as LED fénycsöveink három méretben kaphatók.

 

LED SZALAG

A LED szalagok leginkább a dekorációs világítás kiváló eszközei.Leggyakrabban a karácsonyi időszakban keresik ügyfeleink LED szalag kínálatunkat. Előnyük, hogy önálló és kiegészítő világításként is alkalmazható, rengeteg színben képes pompázni és számtalan helyen lehet alkalmazni.

 

LED REFLEKTOR

A LED reflektor főként az épületek külső megvilágításánál játszik nagy szerepet, de emellett egyre több helyen "tör utat" magának és kezdi leváltani hagyományos versenytársait. Mint minden LED termék a LED reflektor és sokszor takarékosabb, lényegesen kisebb az energiafogyasztása és élettartalma pedig sokkal hosszabb, mint a hagyományos reflektor. Használják még helységek fő világításaként, koncertek, kiállítások és egyéb dekorációs célokra. Több színben kapható.

 

LED KÖRTEÉGŐ

Egyre jobban terjed a LED körteégő használata a háztartásokban. Sokan attól való félelmükben nem használják, illetve nem mernek átváltani a LED körteégőre, hogy azt hiszik nagymértékű beavatkozást igényel a csere. Pedig nem. A LED körteégők hagyományos foglalattal rendelkeznek, így bármikor eszközölhet egy nagy megtakarítást saját háztartásának, ha lecseréli hagyományos izzóit. Érdekesség: a magyar lakosság jelentős része használja rosszul a LED izzó kifejezést. A LED ugyanis nem izzik. Részletek a "LED IZZÓK NINCSENEK" írásunkban.

 

LED modulok

LED-modul egyes elemeinek vázlata

A LED-modulok merev vagy hajlékony nyomtatott áramköri lemezre szerelt, egy vagy több egyedi LED-et tartalmaznak, különböző geometriai elrendezésben. Az OSRAM LED-modulok különböző formájúak és méretűek.

 

LED lámpatestek 

Innovatív LED-es beltéri lámpatestjeivel az OSRAM teljesen új lehetőségeket kínál az üzletek, középületek, szállodák és éttermek, valamint az ipari létesítmények kreatív, energiatakarékos világításához. Az OSRAM kültéri LED-es lámpatestjei szintén a legújabb technológiát képviselik, nem csak a kiváló gyártási eljárásokat, hanem a világítás kivételes minőségét is garantálják, például a homlokzatok és külső területek megvilágításánál. 

 

 

 

LED fényforrások

A LED-es lámpák teljes energia-egyensúlya ugyanazon a magas szinten áll, mint a kompakt fénycsöveké. Mint az ábrán látható, ez nagymértékben felülmúlja a hagyományos izzólámpákat. Az OSRAM és a Siemens Corporate Technology szakértőinek reprezentatív vizsgálata azt mutatta ki, hogy egy LED-lámpa teljes energiafelhasználásának csupán 2%-át használják fel a gyártás során, - a többi primer energiafogyasztás a lámpa működése során történik. A folyamatosan növekvő energiahatékonyságnak köszönhetően az OSRAM LED-es lámpák a legjobb választást jelentik már ma is - és a jövőben még inkább.

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek