Bezár

Kivitelezés és műszaki tanácsadás

Fényár egy gombnyomásra

Csak akkor érezhetjük magunkat igazán komfortosan otthonunkban, ha minden a mi kényelmünket szolgálja: amikor hazaérünk, kellemes meleg fogad, és a kulcsunkat sem a vaksötétben kell keresgélnünk a kapu előtt. Ha elutazunk, nem izgulunk végig amiatt, hogy a betörők kifigyelik, hogy már egy hete sötétség honol a házban, és kihasználják az alkalmat.

Az intelligens otthon

Egy okosházban a technika teljes mértékben a lakók kényelmét szolgálja. Esténként, a lakásba belépve kellemes hangulatvilágítás fogadja őket; a kapu elé érve a mozgásérzékelős lámpa gondoskodik arról, hogy könnyedén beletaláljanak a kulccsal a zárba; ha pedig sokáig nem tartózkodnak otthon, a fények időről időre maguktól felkapcsolódnak, hogy az ingatlan ne szolgálhasson az illetéktelen behatolók célpontjául.

Vevőcsalogató fénykompozíciók

De nem csak az otthonunkban tesz jó szolgálatot az automata világítástechnikai rendszer. Egy étteremben, egy szórakozóhelyen vagy egy szálloda halljában is megvalósíthatók a gombnyomásra működő, esztétikus és praktikus kompozíciók. A számtalan éve a világítástechnika területén tevékenykedő Szentimrei János alapította LEDKER Kereskedelmi Szolgáltató Kft. vállalja villamos hálózatok, fényszimulációk és okosházak megtervezését és kialakítását.

kiszámoljuk önnek, mennyit spórolhat

A folyamat egyszerű és gyorsan lebonyolítható. Első lépésként az időpont-egyeztetést követően helyszíni felmérést végzünk. Az esztétikum és a funkcionalitás figyelembe vétele mellett az ügyfél igényei szerint megtervezzük a rendszert, és kiválasztjuk a szükséges lámpatesteket, fényforrásokat. Gyors és pontos megtérülésszámítást végzünk, hogy az ügyfél megtudhassa, mennyit spórolhat az energiatakarékos megoldásokkal. Igény szerint a rendszer kivitelezését is vállaljuk.

Ha szeretné otthonát vagy munkahelyét teljesen a saját igényeire formálni, vegye fel velünk a kapcsolatot most, kérjen egyedi konzultációs és kivitelezési díjat  és mi megvalósítjuk, amit megálmodott!

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek