Bezár

Led nagykereskedés

A LED technológia rohamosan terjed és fejlődik, egyre nagyobb jelentősége van mindennapjainkban, háztartásainkban. Legyen Ön is nagykereskedelmi partnerünk, ha minőségi termékeken keresztül szeretne még több elégedett vevőre szert tenni!

Led nagykereskedelmi partner és led értékesítés Legyen LED nagykereskedelmi partnerünk! Hogyan szerezhet Ön is lényegesen több elégedett vevőt a világítástechnika robbanásszerűen fejlődő LED technológiájának köszönhetően? Legyen Ön is LED nagykereskedelmi partnerünk, hogy a minőségi LED termékeket igazán minőségi szolgáltatásokkal értékesíthesse, és így jóval több elégedett vevőre tegyen szert!

Hogy miért érdemes éppen most belefogni a LED-ek értékesítésébe?

Mert most jött el az az idő, amikor egyre többen felismerik a LED-ekben rejlő lehetőségeket. Napjainkban egyre fontosabbak az energiatakarékosság és a környezetvédelem szempontjai, a LED-ek pedig tökéletesen megfelelnek ezeknek: LED világítással közel 80%-al csökkenthető az energiafogyasztás a hagyományos fényforrásokhoz képest.

Egyre többen vannak, akik az otthonukban a LED világítást választják, és egyre több cég ismeri fel és használja ki a LED világításban rejlő költségcsökkentési lehetőségeket. Hogy mit jelent ez Önnek? Új vevőket és bővülő lehetőségeket. A LED technológia dinamikusan fejlődik, és egyre népszerűbb – a vevők pedig egyre gyakrabban keresni fogják ezeket az újdonságokat. Ne Ön legyen az utolsó, aki észbe kap, legyen LED nagykereskedelmi partnerünk már most!

LEDKER LED nagykereskedés - miért pont minket válasszon?

LED nagykereskedésünk megfelelő mérnöki háttérrel rendelkezik, ezért:

Egyedi igényeknek is megfelelünk

led nagykereskedés - Ledker.hu LED nagyker Maximálisan eleget tudunk tenni az egyedi igények: megfelelően felmérjük és megtervezzük a szükséges LED világítási megoldást, a lehető legszéleskörűbb igények kiszolgálására törekszünk, így a vevők mindig pont azt kapják, amire szükségük van.

Szakmai konzultáció

Mindig lehetőséget nyújtunk a technikai kérdésekkel kapcsolatos konzultációkra, így sosem lesz tanácstalan, ha a vevők Önhöz fordulnak.

Precíz megtérülés számítás

Nagykereskedelmi partnereinknek precíz megtérülés számítás szolgáltatást nyújtunk, így vevői tudni fogják, mikor térül meg LED befektetésük, és mennyi energiaköltséget takaríthatnak meg.

Saját tervezésű led termékpaletta

Saját tervezésű LED termékpalettával rendelkezünk, így igazán eleget tudunk tenni a hazai igényeknek. Ismerjük a termékek minden csínját-bínját, és bármilyen velük kapcsolatos kérdésre megadjuk a választ.

Saját tervezésű termékeinket mi szereljük össze, és minden hozzá tartozó alkatrészt szigorú ellenőrzésnek vetjük alá, így érjük el a maximális minőséget.

Minőségi LED termékek garanciával és folyamatos minőségellenőrzéssel

Led nagykereskedés - minőségi led termékeket forgalmazunk garanciával és folyamatos minőségellenőrzéssel

   
 • Csak minősített RoHS, CE termékek kerülhetnek a palettánkba, több led termékünk rendelkezik TÜV és ISO 9001-es minősítéssel
 •  
 • LED nagykereskedésünk termékeire minimum 1-3 év azonnali cseregaranciát vállalunk!
 •  
 • Minden terméket a piacra bevezetés előtt megvizsgálunk és tesztelünk
 •  
 • A piacra bevezetés után is folyamatos minőség-ellenőrzés történik
 •  
 • 17 éve folyamatosan a világ vezető elektronikai disztribútorainál szereztük szakmai tapasztalatainkat.
 •  
 • A LED világítással és annak előnyeivel ez idő alatt ismerkedtünk meg, amelyet elsősorban a magyar piaccal szeretnénk megismertetni, de már előkészületi tárgyalásokat folytatunk európai piacra való bekerülésre is.
 •  
 • 100%-os magyar tulajdonban van a cégünk

Amiben egy LED nagyker még többet adhat Önnek

Nálunk elsődleges a személyes odafigyelés, a megbízhatóság és a precizitás:

   
 • Minden nagykereskedelmi partnerünkkel személyesen tartjuk a kapcsolatot
 •  
 • LED nagykereskedésünk a nagyobb projekteknél keretszerződéseket köt, logisztikai megoldásokat végzünk, ütemezett menetrendben, időben szállítjuk a termékeinket, hogy a vevői mindennel elégedettek legyenek
 •  
 • Lehetőséget nyújtunk az egyedi projekt, és viszonteladói árak kialakítására, mert nekünk fontos, hogy mindig kölcsönösen előnyös üzletek szülessenek.
 •  
 • Hiszünk az általunk forgalmazott termékekben, az irodánkban és dolgozóink otthonában is az általunk kínált LED világítási technológiákat alkalmazzuk.
Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek