a LED reflektor és sokszor takarékosabb, lényegesen kisebb az energiafogyasztása és élettartalma pedig sokkal hosszabb, mint a hagyományos reflektor. Használják még helységek fő világításaként, koncertek, kiállítások és egyéb dekorációs célokra. Több színben kapható.

" />
Bezár

LED reflektor

A LED reflektor főként az épületek külső megvilágításánál játszik nagy szerepet, de emellett egyre több helyen "tör utat" magának és kezdi leváltani hagyományos versenytársait. Mint minden LED termék a LED reflektor és sokszor takarékosabb, lényegesen kisebb az energiafogyasztása és élettartalma pedig sokkal hosszabb, mint a hagyományos reflektor. Használják még helységek fő világításaként, koncertek, kiállítások és egyéb dekorációs célokra. Több színben kapható.

Ismerje meg a LED reflektorokat, amelyek az épületfalak megvilágítása mellett a világítástechnika egyre több területén kezdik leváltani hagyományos társaikat, alacsony fogyasztásuknak és extra hosszú élettartamuknak köszönhetően!


Az alábbi területeken a legnépszerűbbek a LED reflektorok:

led reflektor

 • Épületek külső megvilágításánál
 • Helyiségek fő világításaként – otthon, irodákban és középületekben is
 • Dekorációs célú világításra
 • Klubok, üzletek, galériák és plázák dekorvilágítása
 • Parkok, galériák megvilágítása
 • Színpadok megvilágítása (LED REFLEKTOROK A SZÍNPADI VILÁGÍTÁS TERÜLETÉN)

Miért érdemes LED reflektorokkal világítani hagyományos társaik helyett?

 • Alacsony villanyszámla - Ne fizessen többet a hagyományos reflektorok hővesztesége miatt! A LED reflektoroknál szinte elhanyagolható mértékű a hőveszteség, ennek a nagyszerű tulajdonságuknak köszönhetik, hogy hagyományos társaikhoz képest akár 80%-al alacsonyabb fogyasztást is képesek produkálni!
 • Extra élettartam - A sötétben eltöltött órák, és a rendszeres karbantartás már a múlté! A LED reflektorok élettartama többszöröse, mint a piacon kapható többi reflektoré! Egyes típusok 100 000 órán át is világítanak, és még a „leggyengébben” teljesítő ledes reflektorok is hozzák a 30 000 órás élettartamot!
 • Ütésállóság – A LED reflektorok rendkívül strapabíróak, ez is hozzájárul egyedülállóan hosszú élettartamukhoz
 • Környezetvédelem - Magánszemélyként és tudatos cégvezetőként is egyaránt sokat tehet környezetünkért, ha a LED reflektorokat választja, amelyek alacsony energiafelhasználásuk mellett még hosszú élettartamuknak köszönhetően kevesebb hulladékot is termelnek, mint a hagyományos típusok.
 • Változatos színek – A színek terén végtelenek a lehetőségek: a LED reflektorok között megtalálja azt amire vágyik akkor is, ha a szemének kellemes fehér színárnyalatot keres, de akkor is, ha különleges fényprogramokkal szeretné szórakoztatni mondjuk egy klub vendégeit. 
több soros led reflektor led refletkor

Miért jár jól, ha a LEDKER-nél vásárolja meg a LED reflektorokat?

 • Mert 1-3 év cseregaranciát adunk LED reflektorainkra
 • Mert maximálisan elköteleztük magunkat a jó minőség mellett, mi magunk is a webáruházunkban kínált termékekkel világítunk otthon és a munkahelyünkön.
 • Mert magánszemélyeket is kiszolgálunk, de jelentős LED beruházások kivitelezésében is jártasak vagyunk (LED REFLEKTOR REFERENCIÁNK)
 • Mert jelentősebb beruházások esetén megtérülési költség számítás végzünk – természetesen ingyen.
 • Mert egyedi igényeivel is bizalommal fordulhat hozzánk!


Tekintse meg webáruházunk LED REFLEKTOR KÍNÁLATÁT!

Ha egy jelentősebb ledes beruházás kapcsán érdekli a véleményünk, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

led reflektor működés közben rgb led reflektor

Galéria

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek