Bezár

Osram-siteco

Az OSRAM leányvállalata, a Siteco a bel- és kültéri világítási lámpatestek, valamint a vevőigény szerinti világítási megoldások vezető gyártója.

 Innováció, minőség és szolgáltatás - ez a Siteco. Szakértelme különösen a projekt üzletágban, az innovatív technológiák, új termékek és felhasználó-orientált megoldások terén jelentős. Foglalkoznak a természetes fény és a beltéri mesterséges világítás kombinálásával, a speciális világításvezérlő lehetőségekkel, és a nagyon hatékony, LED technológián alapuló kültéri világítással. A Siteco minden jelentősebb világítási alkalmazása döntő hatással van a jövő irodai és ipari világítási, közvilágítási, üzlet- és sportvilágítási koncepcióira.

 

Az elektronikus Siteco termékkatalógusban több mint 4000 termék található - minden világosan bemutatva. Minden termékre megtalálhatók a fotometriai vizsgálati eredmények, a tervezési adatok, ismertető szövegek, pdf adatlapok és szerelési útmutatók.

 

A Siteco világítási eszközei: mindig az élvonalban, a jövőbe mutató úton. 

Webhopunkban szereplő Osram-Siteco termékek itt megtekinthetőek

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek