Bezár

Philips

LED fényforrások és lámpatestek a piacvezetőtől

Örömmel tudatjuk, hogy 2013 őszétől vállalkozásunk felvette a kapcsolatot a Philips-szel, amelynek köszönhetően mostantól a világ vezető világítástechnikai cégének LED-es termékei is megtalálhatók a Ledker Kft. kínálatában.  

 

Gerard Philips 1891-ben megalapította a világ első izzógyárát, melyben azonnal komoly hangsúlyt helyezett a fejlesztésekre. Az egyre intenzívebb kutatásoknak következtében a Philips a kezdetektől fogva jelentősen hozzájárult az iparág fejlődéséhez, a világítástechnika legtöbb újdonsága a Philips nevéhez kötődik. Ennek köszönhető, hogy a Philips az elmúlt 122 évben töretlenül vezette a világítástechnikai piacot, amit a LED-es korszak beköszönte óta a korábbinál is nagyobb technikai előnnyel vezet. 2012-ben a világ 60 országában 50.200 munkatárssal a Philips jelen volt az összes szegmensben, és minden termékkategóriában (fényforrás, lámpatest, működtető szerelvények) a piac meghatározó résztvevője volt.

Philips piacvezető a retrofit LED-ek piacán is, ahol nagyszerű termékekkel és technológiákkal segíti a LED-re való átállást. A hagyományos E27 LED körtéken belül külön van olyan fajta, mely a fényerő szabályozásának hatására a hagyományos izzókhoz hasonlatosan változtatja a színhőmérsékletét (DimTone technológia). Az E14-es kategóriában a forradalmian új Lótusz optikával gyártott fényforrások érdemelnek különös figyelmet, melyek világítási képe rendkívüli módon hasonlít a normál izzóéhoz. A 12V-os spotok (MR16, MR11, R111) és kapszula kiváltók esetében a Transformax technológiával érdemes tisztában lenni, ami abban segít, hogy a 12V-os termékek minden körülmények között begyújtsanak. Fontos még megjegyezni, hogy egyre több Philips retrofit LED-es termék megjelölésében látható a HPD (high performance dimming), ami arra utal, hogy ezeknek a termékeknek a fényerőszabályozhatósága messze jobb, mint a piaci átlag.

Tekintse meg Philips égő kínálatunkat webáruházunkban

És örömhír a piacon, hogy megjelent egy újabb LEDcső család, mellyel a hagyományos fénycsövek adott esetben már éven belüli megtérüléssel is kiválthatók LED-es fénycsövekre.

Tekintse meg Philips fénycső kínálatunkat webáruházunkban

LED-es beltéri lámpatestek közül a CoreLine és CoreView termékcsaládot érdemes kiemelni, melyeknek rendkívül jó az ár értékarányuk. A CoreLine termékcsalád az év folyamán teljes egészében kiegészült, és már minden fontos LED-es lámpatestet tartalmaz, ami az iroda és iparvilágításban jellemző, úgy mint por-pára ellen védett, szabadon sugárzó, sínes rendszerű, álmennyezeti és felületre szerelt 60x60-as és 30x120-as, valamint a csarnokvilágító lámpatestek.

Tekintse meg Philips lámpatest kínálatunkat webáruházunkban

 

Kültérben pedig a Clearway termékcsalád kezd a legnépszerűbb LED-es lámpatesté válni, mely szintén rendkívüli ár-érték arányával hívja fel magára a figyelmet.

Tekintse meg Philips led közvilágítás kínálatunkat webáruházunkban

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek