Bezár

Projektmunkák

Vállalatunk immár 18 esztendeje dolgozik a hazai piacon, így számos nagy projektben vettünk részt. Cégünk filozófiáját az elmúlt két évtized tapasztalatai alapján alakítottuk ki úgy, hogy kis- és nagyprojektekben való részvételünk egyaránt sikeres legyen.

Egyéni megoldások minden igényre

Nagykereskedésünkben nem csak a legszélesebb típusválasztékkal találkozhat, de szakértőink tapasztalatára a projekt megvalósítása során az első lépésektől az utolsóig számíthat. Az elmúlt közel két évtized tapasztalatait felhasználva vállaljuk keretszerződések megkötését, ezek keretén belül pedig a kiválasztott termékek menetrend szerinti kiszállítását a közös megegyezéssel meghatározott áron.

Ráadásul nem csak termékeink között találja meg az Ön számára ideális megoldást, de ha beruházása során a LED világítás megtervezését, beszerelését és üzembe helyezését is szívesebben bízná szakértőkre, bennünk ebben is partnerére találhat.

Szakértő csapatunk a szerződés keretében elvállalja a világítás teljes körű megtervezését az Ön elképzelései alapján, majd a közösen választott LED-es megvilágítás kivitelezését is elvégezzük.

Projektmunkák rendelésre

Projekt tervezésére, valamint kivitelezésére való felkérésre kizárólag személyesen van lehetőség, a projektmunka elvégzése pedig a személyesen egyeztetett információk és adatok alapján történik. Személyes megbeszélésre időpont az info@ledker.hu e-mail címen kérhető.

Személyes találkozó és dokumentációk

A projektmunkákhoz szükség van olyan dokumentációra, amilyenek a méretezések, illetve amennyiben van, akkor szükséges még a villanyszerelési terv, a meglévő lámpatestkiosztás, valamint a projekt elképzeléseinek vázolása. Ezeknek megfelelően egyeztetünk Önnel, hogy a közösen felépített terv alapján pontosan úgy készüljön el a tér megvilágítása, amilyennek Ön azt elképzelte.

Mindezek alapján tökéletesen egyedi, az Ön elképzeléseinek megfelelő projekt tervezet készíthető, legyen szó akár céges elképzelésekről, irodai megvilágításról, raktárak kivilágításának megoldásáról vagy éppen lakossági projektekről, otthoni megoldásokról.

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek