Bezár

Rólunk

20 éve a világítástechnika és az elektronikai disztribúció területén

Szentimrei János vagyok, a LEDKER Kereskedelmi Szolgáltató Kft. alapítója, tulajdonosa és ügyvezetője. Hosszú út vezetett el idáig, de már a kezdetek kezdetén is az elektronika világa érdekelt, és mindig is szimpatizáltam az energiatakarékos és környezetbarát megoldásokkal. 20 év szakmai tapasztalatot szereztem az  elektronikai disztribúció területén, olyan multinacionális cégeknél, amelyek a világ vezető kereskedelmi vállalatai. Ez alatt az idő alatt végigjártam a ranglétra minden fokát, és amellett, hogy a disztribúció minden csínyját-bínyját megismertem, a logisztikai és képviseleti vezetés területén is jelentős tapasztalatokra tettem szert.

Családi vállalkozás 100%-ig magyar tulajdonban

Ledker kft - magyar tulajdonú világítástechnikai szaküzlet és webáruházAz elektronikán belül a figyelmem egyre inkább a környezetbarát és költséghatékony led világítás felé fordult. 2009 májusában pedig családi vállalkozásként megalapítottuk a LEDKER Kft.-t, hogy minél több ember élvezhesse hazánkban is a korszerű led világítás előnyeit. Cégünk 100%-ig magyar tulajdonban áll. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, célunk, hogy olyan termékpalettát terítsünk a magyarországi kereslet elé, ami energiatakarékos, gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát.

További erősségünk, hogy profi szaktanácsadással segítjük vásárlóinkat. Egyedi fejlesztéseket, kiváltásokat, kivitelezéseket vállalunk, legyen szó egyedi felhasználók megrendeléséről vagy nagyberuházásról.

LED szaküzlet a személyes találkozás érdekében

Vállalkozásunk életében igazi mérföldkő, hogy 2011-ben megnyílt budapesti led szaküzletünk. Igényes bemutatótermünkben így a valóságban is megismerheti a webáruházunkban kapható termékeket, és személyes, szakmai jellegű tanácsadásra is lehetőséget biztosítunk.

Led világítástechnikai bemutatóterem és szaküzlet
Szeretné közelről, akár működés közben látni LED világítástechnikai eszközeinket? Jöjjön el budapesti LED szaküzletünkbe!

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek