Bezár

Szolgáltatásaink

LEDKER – LED világítás magas fokon

A LEDKER célja, hogy Magyarországon is minél több emberhez eljuttassa a robbanásszerűen fejlődő Led világítástechnológia legújabb vívmányait. Fontosnak tartjuk, hogy nagykereskedelmi partnereink kifogástalan minőségű termékeket, és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat kínálhassanak vevőiknek (ajánljuk figyelmébe a kifejezetten leendő VISZONTELADÓINKNAK SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓNKAT), de emellett az egyéni felhasználókra is tudunk koncentrálni – ők közvetlenül tőlünk, webáruházunkon keresztül vagy budapesti LED szaküzletünkben is megvásárolhatják ledes fényforrásainkat.

LED világítás – energiatakarékos, környezetbarát megoldás

Csak olyan megbízható, csúcsminőségű LED fényforrásokat forgalmazunk, amelyek 100%-ig alkalmasak a hagyományos izzók kiváltására. A jó minőségű ledek extra hosszú élettartamúak, és akár 80%-kal is csökkentik az energiafogyasztást a hagyományos fényforrásokhoz képest, ezzel pedig igazán energiatakarékos és környezetbarát alternatívát kínálnak a világításra. Saját tervezésű Led termékeket is forgalmazunk, amelyeket tökéletesen a hazai igényeknek megfelelően alakítottuk ki.

Fontosnak tartjuk, hogy exkluzív termékkínálatunk mellé magas színvonalú szolgáltatásokat is kínáljunk vásárlóinknak és partnereinknek:

Szaktanácsadás

led szaktanácsadásMegfelelő mérnöki háttérrel és 18 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk, ezért lehetőséget adunk a technikai kérdésekkel kapcsolatos konzultációkra, segíteni tudunk az egyedi igények kielégítésére, és a nagyobb ledes beruházások esetén ingyenes megtérülés számítást is végzünk, hogy leendő vásárlóink tisztában legyenek vele, mekkora energiaköltséget takaríthatnak meg a Led-es fényforrásoknak köszönhetően. Saját tervezésű Led fényforrásainknak pedig minden rezdülését jól ismerjük, így  nincs olyan kérdés, amire ne tudnánk a választ velük kapcsolatban.

Garancia

Mivel bízunk az általunk forgalmazott led fényforrások minőségében, ezért azonnali cseregaranciát vállalunk valamennyi termékünkre. A garanciális idő termékektől függően 1-3 év.

Minőségellenőrzés

Vásárlóink és partnereink számára további biztonságot jelent a folyamatos minőség-ellenőrzés. Ennek részeként minden egyes terméket alapos tesztelésnek vetünk alá még a piacra történő bevezetés előtt; a minőségellenőrzést ezután is folytatjuk, és eleve csak minősített termékeket veszünk fel kínálatunkba.

Profi logisztika

professzionális logisztika a gyakorlatban isAz elmúlt 18 évben bőven volt alkalmunk tapasztalatot szerezni a nagyobb projektek területén is, így mindig a megfelelően ütemezett menetrendben és időben tudjuk kiszállítani a LED termékeket, hogy vevőink, illetve viszonteladóink vásárlói maximálisan elégedettek legyenek. A nagyobb projekteknél emellett keretszerződést kötünk, amelyben garantáljuk is a pontos szállítást, valamint az árakat, és a további feltételeket.

Tekintse meg LED referenciáinkat!

Legfőbb termékeinkről az alábbi oldalakon olvashat:

LED Fénycső: cégünk egyik leggyakrabban keresett termékei a LED fénycsövek, amelyekkel a nagyberuházások esetén évi több millió forintos villanyszámla megtakarítás is elérhető! részletek...

LED szalag: a hagyományos fénykábelek energiatakarékos alternatívái, amelyekkel akár bármilyen színt és különleges fényhatást megvalósíthat. részletek...

LED reflektor: a hagyományos reflektorok méltó versenytársai, amelyek egyre több felhasználási területen kezdenek elterjedni (például épületek külső megvilágításánál, háztartásokban, irodákban, klubokban és üzletekben). részletek...

LED "körteégő": sok háztartás már felismerte, hogy nemcsak takarékosabb megoldás ledeket használni a hagyományos izzók helyett, hanem környezetünk épségéért is teszünk az átállással. Különlegességként bevezettük termékpalettánkra a dizájnos láng formájú LED gyertyaégőt is. részletek...

LED webáruház (Internetes vásárlás)

Termékeinket nem csak kiskereskedelmi partnerek, hanem végfelhasználók is megvásárolhatják közvetlenül tőlünk akár boltunkban, akár a honlapunkon üzemelő led webáruházban. Olvassa el a termékeinkkel kapcsolatos leírásainkat, hogy valóban az Ön számára legjobb terméket válassza.

LED szaküzlet és bemutatóterem

2011 őszén Budapest XI. kerületében megnyitottuk LED világítástechnikai szaküzletünket. Bemutatótermünkben nem csupán megtekintheti az Önt érdeklő ledes világítóberendezéseket és kiegészítőket, de kollégáinktól szakértő tanácsokat is kérhet.

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek