Bezár

Viszonteladóknak

Csatlakozzon viszonteladóink körébe még ma, hogy ne maradjon le a modern technológiai fejlődésről!

LED technológia viszonteladóink számára

A LED technológia egyre elterjedtebb napjainkban, aminek köszönhetően napról napra ismertebb és keresettebb a vevők körében. A LED ugyanis nem csupán mutatós megoldást nyújt, de energiatakarékos, pénztárcakímélő és környezettudatos is: a LED-es megoldással a hagyományos fényforrásokhoz képest az energiafogyasztás akár 80%-kal is csökkenthető.

Mérnöki háttér az elégedett vásárlókért

Cégünk tapasztalt mérnöki háttérrel rendelkezik, aminek köszönhetően minden viszonteladónknak garantáljuk az ügyfelek tökéletes elégedettségét. Megoldásainkkal a legszélesebb körű igények kiszolgálására törekszünk, így az Ön vevői pontosan azt kapják majd, amire szükségük van.

Minden nagykereskedelmi partnerünknek garantáljuk a tökéletes informáltságot: minden technikai kérdéssel kapcsolatban konzultációt tartunk, így a vevői mindig bizalommal fordulhatnak Önhöz, hogy kielégítő válaszokat kapjanak. Emellett minden viszonteladónknak biztosítjuk a precíz megtérülést kalkuláló szolgáltatásunkat, így az Ön vevői is mindig tudni fogják, hogy befektetésük mikor térül majd meg.

Változatos termékek, egyedi megoldások

Termékpalettánkon a legváltozatosabb megoldásokkal találkozhat. Kínálatunk részét képezik a világ legnagyobb gyártóinak termékei éppúgy, mint a mérnökeink által tervezett és a legnagyobb szakértelemmel összeszerelt egyedi LED-ek.

Válogasson webshopunk kínálatából, rendeljen egyedi kondícióknak megfelelően és egyedi árképzéssel, legyen viszonteladónk és támogassa Ön is a környezetet a LED technológia terjesztésével. Emellett többéves tapasztalatunkkal támogatjuk azon viszonteladóinkat is, akik webes felületen kívánják továbbértékesíteni a termékeket.

Munkáját és üzletét azzal is támogatjuk, hogy viszonteladóként a webáruházban már a speciálisan Önre szabott, nagykereskedelmi árakat fogja a termékek mellett látni.

Akciós árak, termékminták a jó döntésért

Oldalunkon folyamatosan akciók, kedvezmények, egyedi árajánlatok várják Önt. Kérjen termékmintát legújabb LED-es megoldásainkból, tesztelje a termékeket és tudjon meg róluk minél többet. Garantáltan kiváló minőségű termékeinkkel törekszünk arra, hogy minden viszonteladónk vásárlói elégedettek legyenek.

Minden, amit a led-ekről tudni akartál!

Bisnode tanúsítványt kaptunk!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát...

Részletek

Zseblámpa Webshop - Fókuszálj a lényegre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk Zseblámpa Webshopunkat, ahol a tőlünk megszokott minőségben és széles termékpalettán...

Részletek

GIRA - eNET - XXI. századi világításvezérlés

A német GIRA cég mára az intelligens épületfelügyeleti technológia egyik legmeghatározóbb cégévé fejlődött,...

Részletek

A színvisszaadási indexről (Ra, CRI)

Minden világítástechnikai terméket (LED fényforrásokat, LED lámpatesteket, LED szalagokat stb...) színvisszaadási tulajdonság...

Részletek